Hvordan kjøper jeg Premium-tjenester?

1. Du kan kjøpe Premium-tjenester fra Mine prosjekter siden ved å klikke på Oppgrader til Premium.

Kjøp premium

2. Du kan også kjøpe Premium-tjenester fra redigeringen ved å klikke på INNSTILLINGER.

Trykk på INNSTILLINGER

3. I Generelle Innstillinger, klikker du på VELG ET ABONNEMENT.

Trykk på den store grønne knappen

4. Velg Premium-pakken som passer dine behov.

Premium-pakker

5. Velg varigheten til Premium-tjeneste og betalingsmetoden. Hvis du har en kupong, klikk Jeg har en rabattkode, fyll inn koden din og trykk Aktiver rabattkode. Velg så betalingsmetoden og fyll inn nødvendig informasjon. Hvis du vil angi dine faktureringsopplysninger til et firma, marker Firma fakturering.  Trykk Kjøp for å fullføre bestillingen.

Kjøp Premium

6. Når vi mottar betalingen, aktiveres Premium-tjenester automatisk. Webnode kommer til å sende deg en e-post med en rabattkode for ett års gratis domeneregistrering hvis du kjøpte Proff, Standard eller Mini pakken.

Tips: Automatisk fornyelse aktiveres etter første betaling med PayPal eller kort. Du kan deaktivere den automatiske fornyelsen i administrasjonen av kontoen din.

Tips: Hvis din kortbetalingen ikke går gjennom så burde du ta kontakt med banken din, ettersom at betalingen kan være blokkert. Du kan også prøve en annen betalingsmetode som for eksempel PayPal eller bankoverføring.

Tips: Vennligst sjekk fakturaopplysningene før du betaler. Det er ikke mulig å endre dem senere.