Informasjon om automatisk fornyelse

Automatisk fornyelse er et ekstremt viktig verktøy som hjelper Webnode å beskytte deg fra tap av domenet eller Premium-tjenestene du har kjøpt grunnet utløp. Når det nærmer seg utløpsdatoen av domenet eller Premium-tjenestene dine, så vil Webnode automatisk fornye tjenestene ved å bruke betalingsmetoden du satte opp ved din første bestilling.

Under den første betalingen av en tjeneste fra Webnode ved bruk av PayPal eller kredittkort, vil betalingsmetoden bli lagret i Webnodes betalingssystem til fornyelse av tjenestene dine. Du kan se når tjenesten går ut i den nedre delen av bestillingen din. Vennligst vær oppmerksom på at automatisk fornyelse er satt som standard når du gjør en bestilling.

Automatisk fornyelse info

1. Du kan endre innstillingen for automatisk fornyelse ved å trykke på INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Trykk så på Bestilte tjenester og fakturering.

Bestilte tjenester og fakturering

3. Du kan deaktivere eller aktivere automatisk fornyelse herfra.

informasjon-om-automatisk-fornyelse


Finner du ikke svaret på det du lurer på?