Hvordan endrer jeg favorittikonet?

Du kan bytte favorittikonet (favicon) ved å aktivere Standard eller Proff Premium pakken.

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Innstillinger i den venstre kolonnen og trykk Endre ikon.

Trykk Endre ikon

3. Velg et av ikonene i galleriet, eller last opp din egen ved å trykke på Last opp ditt favorittikon. Hvis du velger ditt eget, så burde størrelsen på ikonet være 128x128px med filtype *.ico.

Trykk Last opp ditt favorittikon

4. PUBLISER endringene dine.