Hvordan bruker jeg flere språk på nettsiden min?

Du kan legge til flere språk til nettsiden din hvis du kjøper en Standard eller Profi Premium-plan. Denne funksjonen vil kopiere innholdet i nettsiden din, men ikke oversette noe av det du selv har lagt til.

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER på toppen av skjermen

2. Velg Språk i venstre kolonne og trykk Legg til språk.

Trykk på den blå Legg til språk knappen

3. Velg språket du ønsker å legge til og trykk OK. Marker Kopier alt innhold fra for å få alle sidene kopiert til den nye versjonen av nettsiden. Hvis du ikke markerer boksen, så må du legge til alle sider og innhold manuelt.

jeg-vil-bruke-flere-sprak-pa-nettsiden-min

4. Du kan bytte mellom språk-versjonene av nettsiden ved å klikke på språk knappen øverst til høyre i menyen.

Trykk på bokstavene til språket i menyen øverst og velg språket du vil endre

Tips: Du kan alltid skjule sider du ikke vil vise i menyen til dine nettsiders besøkende.