Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere nettsiden min?

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet til prosjektet du ønsker å gjenopprette.

Velg INNSTILLINGER på toppen av vinduet

2. Velg Sikkerhetskopi i den venstre kolonnen og trykk ADMINISTRER SIKKERHETSKOPIER.

Velg den store oransje knappen

3. Trykk Ny sikkerhetskopiering.

hvordan-kan-jeg-sikkerhetskopiere-nettsiden min

4. Endre navnet til sikkerhetskopien (valgfritt) og trykk Opprett sikkerhetskopi.

hvordan-kan-jeg-sikkerhetskopiere-nettsiden min

5. Tada! Sikkerhetskopien er nå tilgjengelig til en senere tid hvis du trenger å gjenopprette den.

hvordan-kan-jeg-sikkerhetskopiere-nettsiden min

Tips: Du burde ta en sikkerhetskopi av nettsiden din hvis du skal gjøre store endringer, for å være på den sikre siden. Du kan alltids tilbakestille hvis du ikke er fornøyd med endringene du gjorde.