Hvordan overfører jeg domenet mitt?

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Domener i venstre kolonne og trykk bruk et eksisterende domenenavn.

Trykk på den blå teksten under den oransje knappen

3. Skriv inn domenet du ønsker å overføre og trykk Overfør domene.

Skriv inn domenet

4. Velg betalingsmåte og bekreft ved på klikke på Kjøp. Dermed har du startet domeneoverføringen. Du vil bli kontaktet av oss med informasjon om aktivering av domenet.

Tips: Du kan sette det nylig overførte domene som primærdomene hvis du har en Premium-tjenester.

Tips: Vennligst dobbeltsjekk fakturaopplysningene dine før du bestiller, siden vi kan ikke endre dette senere.