Hvordan setter jeg opp en e-postkonto?

For å kunne sette opp en e-postkonto, så må du ha ditt eget domene og en Premium pakke (Mini, Standard eller Proff).

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk på INNSTILLINGER

2. Velg E-postkontoer i venstre kolonne og trykk ADMINISTRER E-POSTKONTOER.

hvordan-setter-jeg-opp-en-e-postkonto

3. Trykk Legg til e-post.

hvordan-setter-jeg-opp-en-e-postkonto

4. Fyll inn informasjonen til den nye e-postadressen og trykk Legg til.

hvordan-setter-jeg-opp-en-e-postkonto

Tips: Du kan logge inn på e-postadressen umiddelbart etter du har opprettet den. Du kan også synkronisere den med en e-postklient som for eksempel Outlook 2016.

Tips: Du kan sende og motta meldinger med vedlegg opp til 20 MB.