Hvordan logger jeg inn på e-postkontoen min?

1. Hvis du allerede er logget inn på Webnode kontoen din, vennligst logg ut først. Gå så til Webnode fremsiden og trykk LOGG INN

Logg inn

2. Skriv inn e-postadressen med domenet du opprettet (for eksempel info@mittdomene.no) du opprettet med domenet ditt og passordet til kontoen. Ikke skriv inn adressen du bruker for å redigere nettsiden din. Disse er separate kontoer.

Trykk så på Logg inn.

Fyll inn informasjonen

3. På Mine nettsteder siden, trykk på den blå E-post knappen øverst til høyre hvis du ikke allerede har blitt sendt til innboksen.

E-post

4. Du kan nå sjekke innboksen til e-posten din.

Webmail klienten

5. Hvis du ønsker å redigere på nettsiden din igjen så må du først logge ut av e-postkontoen (ved å trykke på Logg ut øverst til høyre), så logge inn med kontoen du registrerte hos Webnode.

TIPS: Hvis du ønsker å ha tilgang til både e-postkontoen din og tillatelse til å redigere nettsiden din under samme konto, så kan du sette e-postkontoen din som administrator for nettsiden. Det andre alternativet ditt er å logge inn på begge kontoene i separate nettlesere (som for eksempel Google Chrome og Mozilla Firefox).