Hvordan kobler jeg e-postkontoen min til Android?

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan synkronisere Webnode Webmail på Android Gmail applikasjonen. Før du kan synkronisere e-postkontoen til Android Gmail må du først opprette en e-postkonto i Webnode Webmail systemet.

VIKTIG: Du må vite hvilke Webnode mailserver e-postkontoen din ligger på for å kunne sette opp synkroniseringen. Du kan finne denne informasjonen i e-postmeldingen du fikk etter du satte opp din Webnode Webmail e-postkonto. Åpne e-postmeldingen og se om kontoen din ligger på mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com.

E-postmeldingen ser slik ut:

Finn den relative informasjonen i eposten

Du kan nå sette opp kontoen din i Android Gmail ved å følge disse stegene:

1. Åpne Gmail og åpne venstre menyen. Trykk på Legg til en konto.

Trykk Legg til en konto

2.. Velg Annet under Konfigurer e-post.

Velg annet

3. Skriv inn Webnode Webmail e-postadressen din og trykk MANUELL KONFIG.

Legg inn e-postadressen din

4. Velg Personlig (POP3).

Velg POP3

5. Skriv inn passordet ditt og trykk Neste.

Skriv inn passordet til e-postadressen

6. Fyll inn informasjon for innkommende e-post og trykk Neste

• Brukernavn: Webnode Webmail e-postadressen din.
  • Passord: Passordet til e-postadressen din.
  • Tjener: mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com. Bytt ut tallet til serveren med X i bildet.
  • Slett e-post fra tjeneren: Velg Aldri om du ikke ønsker at e-posten skal bli slettet fra Webnode sine servere.

Fyll inn innstillingene

7. Fyll inn informasjon for utgående e-post og trykk Neste

• Brukernavn: Webnode Webmail e-postadressen din.
  • Passord: Passordet til e-postadressen din.
  • SMTP-tjener: mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com. Bytt ut tallet til serveren med X i bildet.

Fyll inn informasjoenn

8. Endre innstillingene til dine behov og trykk Neste for å fullføre oppsettet.

Trykk Neste

E-posten din er nå klar.

Standardinnstillingen til Webmail gjør at e-postmeldinger mottatt vil legge en kopi av dem på Webnode sine servere. Vennligst vær oppmerksom på at når e-post videresending er satt opp i e-postkontoen, så vil e-postmeldingene ikke bli levert til Webnode Webmail inboksen.

Tips: Hvis du setter opp en annen e-post applikasjon på Android så kan det være at du må ha ekstra innstillinger. Du kan finne de ekstra innstillingene for e-post i denne artikkelen.