Hvordan kobler jeg e-postkontoen min til Windows Phone?

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan synkronisere Webnode Webmail med Outlook til Windows Phone 8.1. Før du kan synkronisere e-postkontoen til Outlook må du først opprette en e-postkonto i Webnode Webmail systemet.

VIKTIG: Du må vite hvilke Webnode mailserver e-postkontoen din ligger på for å kunne sette opp synkroniseringen. Du kan finne denne informasjonen i e-postmeldingen du fikk etter du satte opp din Webnode Webmail e-postkonto. Åpne e-postmeldingen og se om kontoen din ligger på mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com.

E-postmeldingen ser slik ut:

Finn den relative informasjonen i eposten

Du kan nå sette opp kontoen på din Windows Phone 8.1 ved å følge disse stegene:

1. Åpne Innstillinger på enheten din og trykk Epost + kontoer.

2. Trykk på Legg til konto.

3. Velg Annen konto.

4. Skriv inn Webnode Webmail e-postadressen og passordet ditt

5. Trykk Logg inn også Prøv igjen.

6. Knappen Angi vil nå bli synlig.

7. Velg Internet e-post konto og skriv inn følgene informasjon

• Navnet til kontoen.
  • Navnet til brukeren eller bedriften.
  • Inngående server vil enten være mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com.
  • Kontotype er POP3.
  • Brukernavnet er Webnode Webmail e-postadressen din.
  • Passordet er Webnode Webmail passordet ditt.
  • Utgående server (STMP) vil enten være mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com.
  • Markere boksene Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning og Bruk samme brukernavn og passord til sending av e-post
  • Trykk Avanserte innstillinger.

Adding Email Account with a Windows Phone

8. Marker boksene Krev SSL for innhående e-post og Krev SSL for utgående e-post.

9. Lukk e-post innstillingene.

Adding Email Account with a Windows Phone

E-postklienten vil nå synkronisere med e-posten din. Standardinnstillingen til Webmail gjør at e-postmeldinger mottatt vil legge en kopi av dem på Webnode sine servere. Vennligst vær oppmerksom på at når e-post videresending er satt opp i e-postkontoen, så vil e-postmeldingene ikke bli levert til Webnode Webmail inboksen.