Hvordan skjuler jeg nettsiden min fra søkemotorer?

Webnode 2.0 redigeringsverktøyet lar deg skjule en spesifikk side i nettsiden, eller hele nettsiden din fra søkemotorer. Dette er et nyttig verktøy hvis du ikke vil ha besøkende i mens du bygger nettsiden din.

Hvordan du skjuler en spesifikk side

1. Trykk SIDER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk SIDER

2. Velg siden du ønsker å skjule i venstre kolonne og åpne SEO-innstillinger for side.

hvordan-skjule-min-hjemmeside-fra-sokemotorer

3. Rull ned og aktiver Gjør din hjemmeside usynlig for søkemotorer. Hvis knappen er grå, er tjenesten deaktivert. Hvis den er blå, er den aktivert.

hvordan-skjule-min-hjemmeside-fra-sokemotorer

4.PUBLISER endringene dine.

Hvordanvordan du skjuler hele nettsiden din

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Innstillinger i venstre kolonne og deaktiver Indeksering i søkemotorer. Hvis knappen er grå, er tjenesten deaktivert. Hvis den er blå, er den aktivert.

Innstillinger > Slå av Indeksering i søkemotorer

3. PUBLISER endringene dine.