Hvordan legger jeg til en Facebook modul?

1. Gå til Facebook for utviklere siden og velg hvilke type modul (widget) du ønsker. Du vil få to sett med koder.

hvordan-lejgger-jeg-til-facebook-plugin

2. Åpne redigeringsverktøyet for nettsiden du ønsker å legge modulen inn i. Trykk SIDER på toppen av vinduet.

Trykk SIDER

3. Velg hvilke side du ønsker å ha modulen på (venstre side), og åpne SEO-innstillinger for side.

hvordan-lejgger-jeg-til-facebook-plugin

4. Lim inn den første koden fra steg 1 inn i Tilpasset HTML i toppteksten.

Lim inn koden

5. Lim inn den andre koden fra steg 1 som HTML innhold der du ønsker det på nettsiden din.

hvordan-lejgger-jeg-til-facebook-plugin

6. PUBLISER endringene dine.

Tips: Gjør samme prosess på alle sider du ønsker å vise Facebook modulen på.