Hvordan legger jeg inn reservasjonssystemet Reservio?

1. Registrer deg på Reservio sin side og opprett en kalender for reservasjoner. Trykk på Annonsering fanen.

Trykk Annonser

2. Rull ned på siden og trykk Legge til tast under Bestillingtast.

Trykk Legge til tast

3. Velg knappen du ønsker. Rediger teksten til knappen og kopier HTML koden.

Følg stegene i vinduet

4. Legg til nytt innhold og velg HTML på side 2. Lim inn koden og trykk OK

Legg inn HTML koden

5. PUBLISER endringene dine.

Tips: Reservio lar deg ha full kontroll over alle reservasjoner. Reservio sitt system kan også bekrefte reservasjoner og sende e-post til deg og kundene dine.