Hvordan setter jeg inn Affiliate-banneret?

1. Logg deg inn på Affiliate-kontoen din. Passordet får du i e-post etter å ha registrert deg som vår partner. Hvis du ikke har registrert deg enda, se denne artikkelen.

Logg inn

2. Klikk på Bannere & Lenker i valgene på bunnen av siden på Hjem.

Trykk på Bannere & Linker

3. Velg språket ditt og trykk Utfør. En liste over tilgjengelige bannere vil bli synlige under skjemaet etter du har valgt språket.

Velg språk

4. Finn banneret du ønsker å bruke på hjemmesiden din, og trykk Se bannerkode.

Velg banneret ditt

5. Kopier HTML-koden som kommer opp i boksen under.

Kopier koden

6. Du kan nå legge inn banneret på hjemmesiden din ved å bruke denne koden. Følg stegene i denne artikkelen for å legge til en HTML-kode på hjemmesiden din, der du kan lime inn koden du kopierte.