Støtteseksjonr
StartsidenAffiliate-markedsføringFå provisjonen din utbetalt

Få provisjonen din utbetalt

Vi betaler ut provisjon når du har nådd et minimumsbeløp på $300 og/eller etter de tre første kjøp av Premium-tjenester.

Når du når minst $ 300 første gang, må kontoen din bekreftes med en unik PIN-kode sendt per post. Etter at du har mottatt brevet fra oss, vennligst send PIN-koden til affiliate@webnode.com og kontoen din vil bli verifisert. Verifisering gjøres kun én gang, og du får alle dine påfølgende betalinger automatisk. Vennligst se våre vilkår og betingelser for mer informasjon.

Når du når terskelen på $300, sørg for at din personlige informasjon er oppdatert.

Følg veiledning under:

1. Logg inn på Affiliate-kontoen din og trykk på My Profile nederst på fremsiden.

2. Trykk på Personal Info.
  3. Fyll inn dine opplysninger og lagre via Save.
  4. Du kan nå aktivere utbetalinger.