Hvordan velge leveringsmetoder

1. Gå til administrasjonssiden av prosjektet ditt og klikk på «Innstillingene for nettbutikk».

2. Velg «Leveringsmetode».

3. Du får en oversikt over tilgjengelige leveringsmetoder. Legg til flere leveringsmetoder ved å klikke på «Ny leveringsmetode».

4. Fyll inn opplysninger slik som leveringsmetode,pris, URL adresse for forsendelsessporing o.a.

Tips:  Om du vil slette en av leveringsmetodene, kryss av boksen og klikk på «Slett».

Om du derimot vil redigere en leveringsmetode bare klikk på den.