Eksportere produkter til prissammenligningstjenester

Prissammenligningstjenester kan hjelpe deg med å få flere besøkende til nettbutikken din og dermed øke salget. To av våre Premium-pakker: Standard og Profi gjør det mulig å vise dine produkter i  Google Product Search samt Shopping.com

1. Gå til administrasjonssiden til nettbutikken din og klikk på «Innstillinger for nettbutikk».

2. Klikk på «Produkt-feed».

3. Du får et nytt vindu der du må krysse av for begge de ovennevnte tjenestene og deretter klikke på «Lagre».

4. Nå er det nødvendig å sette opp innstillingene i disse tjenestene.

Tips: Besøk disse sidene for å få mer informasjon om hvordan du registrerer deg i begge tjenestene:

Bildene nedenfor viser deg hvordan søkeresultatene i disse tjenestene ser ut.

• Google Product Search

• Shopping.com