Hvordan legge til et nytt produkt

1. Gå til redigeringsverktøyet i nettbutikken og velg en kategori der du har lyst til å legge til et nytt produkt.

2. Du får opp en ny innholdsblokk.

3. Fyll inn alle feltene: navn, pris,beskrivelse osv. og legg til et bilde. Du kan legge til flere bilder ved å sette dem inn i beskrivelsen eller lage et bildegalleri som en egen innholdsblokk under produktet.

4. Klikk på «Avansert» og legg til utfyllende opplysninger, slik som antall varer på lager, farge, tilgjengelige størrelser, katalognummer osv.

Deretter bekreft endringene ved å klikke på «OK».

5. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Du kan endre all informasjon vedrørende produktene i butikken når som helst. Klikk på «innstillinger» i det øvre høyre hjørnet av innholdsblokken der produktet befinner seg. Ved å klikke på det lille korset, sletter du produktet.

OBS: : Produktvarianter (f.eks. forskjellige farger og størrelser) er en funksjon som er tilgjengelig i Standard og Proff-pakkene. Les mer for å finne ut om hvordan du kan bestille Premium-pakkene.