Hvordan legger jeg til medlemsregistrering til nettsiden min?

Hvis du ikke ønsker at innholdet på nettsiden din skal vises i søkeresultater til søkemotorer (som for eksempel Google), så anbefaler vi at du først låser siden før du legger inn innholdet i den. Det er fordi søkemotor robotene ikke kan lese innhold i sider som er passordbeskyttet.

1. For å passordbeskytte en spesifikk side, trykk SIDER på toppen av vinduet i redigeringsverktøtyet.

Trykk SIDER

2. Velg siden du ønsker å låse og aktiver Begrense tilgangen til siden. Knappen vil være blå om tjenesten er aktivert.

Aktiver boksen på høyre side

3. Du kan også opprette en ny side som blir automatisk låst ved å lage en ny side og trykke Medlemsområde.

Medlemsområde

4. Systemet vil nå opprette to sider for deg:

• Innlogging for medlemmer - Denne siden vises når en bruker som ikke har registrert seg prøver å se en passordbeskyttet side.

Innlogging

• Medlemsregistrering

Registrering

Siden for Innlogging for medlemmer og medlemsregistrering kan redigeres på samme måte som alle andre sider på nettsiden din. Du kan også endre navn på sidene dine, eller skjule/vise dem i SIDER menyen. Du kan ikke legge til ekstra felter til innloggingsskjema, men du kan legge til flere i registreringsskjema hvis du trenger mer informasjon om de som registrerer seg. For eksempel post adresse eller telefonnummer. Du kan finne informasjon om dine registrerte brukere i administrasjonen under Registrerte medlemmer.

Brukerinfo

5. Du kan endre hvor du skal få varsler om nylig registrerte medlemmer ved å trykke på Registrer deg og så E-postvarsler.

Trykk

Tips: Du kan passordbeskytte hele nettsiden din ved å begrense tilgangen til fremsiden.