Angående statistikken til nettsiden din

Det nye Webnode redigeringsverktøyet tilbyr et enkelt overblikk over statistikk til nettsiden din for å se hvor mye trafikk siden får.

Du kan finne statistikk til hvor mange besøkende siden din har hatt, hvor mange ganger enkelte sider ble vist, de mest populære sidene og hvor de besøkende kom fra.

Statistikk for gratis-brukere av Webnode kan kun se statistikk for de siste 30 dagene. Du kan få mer informasjon etter du kjøper en av våre Premium-tjenester.

For å få tilgang til nettsiden din sin statistikk, logg inn på Webnode kontoen din og velg prosjektet du vil se statistikk for.

Nettsidestatistikk

Det vises kun statistikk for daglig trafikk for gratis-brukere. Du kan se langtidsdata (det siste året/alltid) hvis du har en Premium-tjeneste.

Statistikk

Ordliste

Det brukes ulike statistiske metoder i dataanalysen. Informasjonen kan derfor være forskjellig fra andre statistikker, så det er viktig å forstå hvilken verdi du sjekker.

Brukere

Denne grafen viser hvor mange brukere besøkte nettsiden din innen den angitte tidsperioden. En dag telles fra midnatt til midnatt.

Sidevisninger

Denne grafen viser hvor mange sider ble åpnet hver dag. Hver side i nettsiden din telles som én.

Eksempel:

Noen besøker nettsiden din 10 ganger, og hver gang de kommer inn åpner de fremsiden (én side), kontakt siden (én side). Dette vises som 20 sidevisninger.

Toppsider

Denne listen viser deg de mest besøkte sidene på nettsiden din, basert på hvor mange sidevisninger de fikk.

Toppsider

Henvisningsstatistikk

Denne statistikken viser hvor mange besøkende kom fra andre nettsider (utenom søkemotorer som f.eks Google). Du vil kunne se den siste siden de var på før de kom til nettsiden din.

Henvisninger