Hvordan kobler jeg kontoen min til Mozilla Thunderbird?

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan synkronisere Webnode Webmail med Mozilla Thunderbird. Før du kan synkronisere e-postkontoen til Outlook må du først opprette en e-postkonto i Webnode Webmail systemet.

VIKTIG: Du må vite hvilke Webnode mailserver e-postkontoen din ligger på for å kunne sette opp synkroniseringen. Du kan finne denne informasjonen i e-postmeldingen du fikk etter du satte opp din Webnode Webmail e-postkonto. Åpne e-postmeldingen og se om kontoen din ligger på mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com.

E-postmeldingen ser slik ut:

Finn den relative informasjonen i eposten

Du kan nå sette opp kontoen din i Mozilla Thunderbird ved å følge disse stegene:

1. Åpne Mozilla Thunderbird programmet.

2. I hovedvinduet, trykk E-post.

Trykk e-post

3. I det nedre-venstre hjørnet, velg Hopp over og bruk eksisterende adresse.

4. Skriv inn Webnode Webmail e-postadressen din.

5. Skriv inn Webnode Webmail passordet til e-postadressen din.

6. Trykk Fortsett.

7. Trykk Manuelle innstillinger.

8. Fyll inn følgende informasjon:

• Servernavn: mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com
  • Port: 995 og 465
  • SSL: SSL/TLS
  • Autentisering: Kryptert passord
  • Skriv inn Webnode Webmail e-postadressen din.

Fyll inn informasjonen

9. Trykk Ferdig.

Standardinnstillingen til Webmail gjør at e-postmeldinger mottatt vil legge en kopi av dem på Webnode sine servere i 14 dager. Vennligst vær oppmerksom på at når e-post videresending er satt opp i e-postkontoen, så vil e-postmeldingene ikke bli levert til Webnode Webmail inboksen.