Hvordan viser jeg blogginnleggene mine på andre sider?

Du kan vise blogginnleggene dine på hvilke som helst side du ønsker.

1. Plasser musepekeren i seksjonen slik at pluss-knappen for å legge inn et nytt innhold vises. Trykk på denne.

2. Klikk på den lille sirkelen for flere alternativer i høyre hjørne og velg Siste Innlegg.

Siste Innlegg

Du kan slette feltet for siste innlegg ved å først trykke på feltet og velge søppelspannet. Dette vil kun slette feltet fra siden. Du vil fortsatt kunne finne blogginnleggene dine på bloggsiden.

Søppelspannet

Tips: For mer informasjon om hvordan du behandler bloggen din, sjekk ut denne artikkelen.