Støtteseksjonr
StartsidenLegge inn/Redigere innholdHvordan viser jeg blogginnleggene mine på andre sider?

Hvordan viser jeg blogginnleggene mine på andre sider?

Du kan vise blogginnleggene dine på hvilke som helst side du ønsker.

1. Plasser musepekeren i seksjonen slik at pluss-knappen for å legge inn et nytt innhold vises. Trykk på denne.

2. Scroll ned og velg Siste Innlegg.

Siste innlegg

En bloggside vil da vises på nettsiden din. Ved å klikke på bloggen kan du gjøre følgende:

• Lag blogginnlegg og administrer blogginnlegg som du kan lese mer om her.
  • Via Oppsett kan du endre stilen på bloggen, velge om siden skal vise innlegg fra alle eller en av bloggkategoriene dine, og øke og redusere antall innlegg som skal vises.
  • Du kan slette feltet for siste innlegg ved å først trykke på feltet og velge søppelspannet. Dette vil kun slette feltet fra siden. Du vil fortsatt kunne finne blogginnleggene dine på bloggsiden.
  • Flytt / kopier bloggen til flere menysider. Du gjør dette gjennom de tre punktene ved siden av søppelkassen.
    Administrere bloggen

Tips

For mer informasjon om hvordan du behandler bloggen din, sjekk ut denne artikkelen.