Hvordan lager jeg kategorier til bloggen min?

Du kan opprette forskjellige kategorier i bloggen din og organisere innleggene dine under dem. Du kan opprette en ny kategori ved å legge inn en ny bloggside. Du kan endre rekkefølgen til kategoriene ved å dra dem opp eller ned i listen.

Resultatet vil se omtrent slik ut:

Kategorier i menyen

1. Individuelle innlegg kan også bli flyttet til kategorier. Åpne bloggsiden, trykk på feltet for innleggene og velg Administrér blogginnlegg.

Trykk på området først

2. Velg innlegget du ønsker å flytte i menyen til venstre og trykk Flytt.

Blå knappen på bunnen

3. Velg en kategori fra listen og trykk Flytt.

Rullegardin liste

4. Du kan også velge hvilke kategori du vil vise under feltet for siste innlegg. Trykk på feltet og velg Oppsett.

Siste innlegg

5. Trykk Vis blogginnlegg og velg kategorien du ønsker å vise under siste innlegg på den relevante siden.

Rullegardin liste