Hvordan sette opp Vipps som betalingsmetode

Vipps er en betalingsmetode du kan manuelt legge til i nettbutikken din. Følg disse stegene:

1. Gå til administrasjonssiden og klikk på "Innstillinger for nettbutikk".

Set up the PayPal payment gateway

2. Velg "Betalingsmetoder".

3. Legg til en ny betalingsmetode og kall den "Vipps".

4. Rediger e-postmeldingen som blir sendt ut når noen velger å betale via Vipps ved å gå tilbake til "Innstillinger for nettbutikk" og velg "E-post meldinger".

5. Velg "Ordrebekreftelse på kjøp" for å redigere på meldingen kunden får når de kjøper produktet ditt

6. Du kan legge til denne teksten som referanse til Vipps betalingen. {ORDER_NR} vil automatisk legge inn ordrenummeret til kjøpet, slik at du enkelt kan finne kundens kjøp og hva som skal sendes ut.

VIPPS innbetaling:

Telefon nummer: xx xx xx xx (ditt telefonnummer)

Legg ved {ORDER_NR} som referanse.

Du vil få en e-postbekreftelse når vi har mottatt innbetalingen din.