Grunnleggende behandling av nettbutikken

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bruker de grunnleggende verktøyene til nettbutikken din, som:

  • behandling av ordre;
  • registrering av domene;
  • nedlasting av tilbakemeldinger;
  • nettbutikk statistikk;
  • kjøp av Premium-pakke.

Etter du logger inn på Webnode-kontoen din, trykk på nettbutikken din i listen over nettsidene dine. Du vil så få opp flere valg til nettbutikken din.

Prosjekt

Rediger

Trykk på denne for å bli sendt til redigeringsverktøyet der du kan redigere på innholdet og utseendet til nettbutikken din.

Ordre

Trykk på denne for å behandle ordrene som ble opprettet i nettbutikken din. Du kan endre statusene deres (ferdig/betalt) eller arkivere dem. For mer informasjon om ordre, ta en titt på artikkelen Hvordan behandler jeg en ordre?.

Registrer ditt eget domene

Du kan registrere ditt eget domene til nettbutikken din, som vil erstatte "Webnode"-adressen din. Adressen til nettbutikken din kan for eksempel se slik ut: www.min-nettbutikk.no. For mer informasjon om domeneregistrering, ta en titt på artikkelen Hvordan registrerer jeg et domene?.

Tilbakemeldinger

Denne lenken leder deg til siden hvor alle utfylte skjemaer er innsamlet. Du kan lage nye skjemaer på nettbutikken din ved å trykke på pluss-knappen for å legge til nytt innhold. Du kan se mer informasjon om hvordan du legger til skjemaer i artikkelen Hvordan behandler jeg skjemaene mine?. Les mer om hvordan du kan eksportere skjemaene i artikkelen Hvordan eksporterer jeg informasjon fra skjemaer?.

Nettbutikk statistikk

Trykk på denne for å se grunnleggende statistikk til nettbutikken din. Du vil kunne se hvor mange unike besøkende som kom til siden din, hvilke sider og de mest besøkte sidene, og hvor de kom fra. Gratis-brukere kan se unike besøk og hvilke sider som ble besøkt de siste 30 dagene. Flere målinger er tilgjengelig for Premium-brukere.

For mer informasjon om statistikken, se artikkel Angående statistikken til nettsiden din.

Slett prosjekt

Ved å trykke på Slett prosjekt, så vil du slette hele nettbutikken din. Du vil bli spurt om å bekrefte slettingen ved å skrive inn passordet ditt.

Hvis du vil lære om flere funksjoner i Webnodes redigeringsverktøy, så kan du ta en titt på artikkelen Innføring i Innføring i nettbutikken for Webnode 2.


Finner du ikke svaret på det du lurer på?