Grunnleggende innstillinger

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan endre valuta, skattesatser og hvordan du kan oppdatere hvilke e-postadresse som skal motta varslene fra nettbutikken.

1. Trykk på INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Innstillinger

2. Velg Nettbutikk i den venstre kolonnen og trykk Rediger ved siden av Generelle innstillinger.

Grunnleggende innstillinger

3. Du vil så flere tilgjengelige valg:

Valuta for nettbutikk

Trykk på pilen under Valuta for nettbutikk for å velge hvilke valuta du ønsker å ta i bruk i nettbutikken din.

Skattebetaler

Velg her om du betaler skatt eller ikke. Vennligst sjekk dine lokale skattelover.

Du kan finne mer informasjon om alternativer for skatting under dette feltet.

E-post som mottar bestillinger

Skriv inn e-postadressen du ønsker skal motta varslene når noen oppretter en ordre i nettbutikken din (ved å bestille ett eller flere produkter).

Epostadresse som mottar ordrene

Ikke glem å Lagre innstillingene dine.

Skattesatser

Du kan fylle inn innstillingene for Skattesatser fra dette vinduet ved å trykke på lenken under MVA feltet.

Du kan også finne disse innstillingene ved å trykke på INNSTILLINGER i menyen øverst, velge Nettbutikk i venstre kolonne og trykke Sett opp ved Skattesatser.

Skattesatser i innstillinger

Her vil du kunne legge til en ny skattesats ved å trykke på Ny skattesats.

Ny skattesats

Hvis du ønsker å slette en eksisterende skattesats, så kan du gjøre det ved å markere satsen du vil slette og trykke på knappen Slett.

Slett skattesats

Hvis du har satt opp flere enn én skattesats i innstillingene til nettbutikken din, så vil du kunne sette de forskjellige satsene manuelt på hvert produkt. Du kan finne mer informasjon om hvordan du kan redigere produktene dine i artikkelen Hvordan redigerer jeg et produkt?.

inkl mva

Hvis du ikke skal betale skatt, så vil du kunne sette prisen til produktet uten å ha valget for å legge til en skattesats.

Eks mva

For å fullføre oppsettet av nettbutikken din så må du også sette opp en betalingsmetode og leveringsmetode. Les mer om hvordan du gjør det i følgende artikler: