Hvordan redigerer jeg et produkt?

Det er et utvalg av forhåndslagde produkter i nettbutikken din når du oppretter den. Du kan redigere disse for å tilpasse dem til ditt behov. Du vil se hvordan du kan redigere dem i denne artikkelen.

1. For å se de forhåndslagde produktene i nettbutikken, trykk PRODUKTER øverst i redigeringsverktøyet.

Produkter

2. Trykk på produktet du ønsker å redigere.

Velg produktet du vil redigere

Produkt

Du kan endre navnet, prisen eller beskrivelsen til produktet ved å trykke på det relevante feltet.

Rediger produkt

Du kan også legge til eller fjerne produktet til/fra kategorier herfra. Du kan finne mer informasjon om kategorier i artikkelen Opprette og redigere kategorier.

Kategorier

Hvis du ønsker å midlertidig fjerne et produkt fra nettbutikken din (i innstillingene for produktet), så kan du trykke på Skjul produktet i butikken nederst i vinduet. Produktet vil ikke bli vist til dine kunder, men du kan fortsatt se det i produktlisten din. For å vise produktet til kundene dine igjen, så trenger du bare å fjerne markeringen.

Lager

Produktnummer feltet så kan du fylle inn det unike nummeret til produktet ditt, slik at dine besøkende kan lett finne produktet ditt på nettsider som har sammenligning av priser.

Lager

Hvis du kun ønsker å selge et spesifikt antall av varen din, så kan du spesifisere dette antallet i Tell tilgjengelige enheter feltet. Når du selger et produkt, så trekkes antallet automatisk fra tilgjengelige enheter. Hvis antallet når 0, så vil produktet vises i nettbutikken din som Ikke på lager, og dine besøkende vil ikke lengre kunne legge dette produktet i handlekurven.

Ikke på lager

Salg & Markedsføring

Hvis du vil at et produkt skal stå mer ut, så kan du gjøre det ved å legge til en etikett. Du kan for eksempel legge til "Salg", "Tilbud", "Nedsatt pris", osv. Etiketter kan legges til i Vis produktetikett feltet. Etiketten vil så bli vist på produktet i produktlisten.

Salg og markedsføring

I feltet for Sammenlignbar pris, så kan du skrive inn prisen produktet hadde før den nedsatte prisen. Dine besøkende vil kunne sammenligne originalprisen med den nåværende prisen og se hvor mye de kan spare ved å kjøpe produktet nå. Et produkt med en etikett og en originalpris vil se lignende ut til dette:

Eksempel

Varianter

Les mer om hvordan du legger til og redigerer varianter i denne artikkelen.

Behandling av produktene dine

Trykk på PRODUKTER for å komme til oversikten over produktene dine. Marker boksen ved siden av produktene hvis du ønsker å skjule, vise eller slette flere produkter samtidig. Sletter du et produkt, så vil det bli totalt fjernet fra nettbutikken din.

Skjul produkter

Ikke glem å lagre endringene av innstillingene til produktene dine ved å trykke Lagre. Publiser alle endringene dine i nettbutikken ved å trykke PUBLISER.

Du kan legge til enda mer informasjon eller bilder til hvert produkt. Dobbeltklikk på produktet i produktlisten. Dette vil åpne siden til dette produktet som du kan redigere, akkurat som alle andre sider i nettbutikken din. Under bildet til produktet så kan du legge til mer tekst og annet innhold i området der det står “Trykk her for å legge til tekst”.

Trykk på produktet og legg til tekst eller bilder

Du kan legge til ekstra innhold til produktet ditt som bilderbildegallerier, eller en knapp. Trykk på plussknappen som vises når du tar musen over en seksjon og velg hvilke type innhold du ønsker å legge til.