Hvordan redigerer jeg en produktliste?

En produktliste er en innholdsboks som viser frem dine kategorier. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du arbeider med produktlister. Hvis du ikke vet hvordan du legger til en produktliste til nettbutikken din, så kan du ta en titt på artikkelen Hvordan legger jeg til en produktliste?.

1. For å redigere produktlisten din, så kan du begynne med å først trykke på produktlisten. Du vil så se en meny med følgende valg: Legg til produkt, Administrer produkter og Oppsett. Du kan også se søppelkurven som fjerner produktlisten.

Trykk på produktlisten for å se menyen

Legg til produkt

Du kan legge til et nytt produkt til kategorien ved å trykke på Legg til produkt. Du vil så kunne legge til navnet, prisen og beskrivelsen til produktet. Du kan finne mer informasjon i artikkelen Hvordan legger jeg til et produkt?.

Administrer produkter

Trykk på denne for å se listen over alle produktene i den valgte kategorien.

Oversikt over produkter

Etter du velger et produkt, så vil du kunne endre informasjon som navn, pris, bildetekst og bytte bilde. Du kan også legge til etiketter, originalpris (før prisavslag), legge til produktnummer og hvor mange tilgjengelige enheter du har av produktet på lager. Les mer om dette i artikkelen Hvordan redigerer jeg et produkt?.

Hvis du vil redigere et produkt som ikke er i kategorien du har valgt, velg kategorien du ønsker å endre på i listen som vises når du trykker på filteret øverst til høyre.

Du kan også legge til et nytt produkt til kategorien i dette vinduet. Trykk på Legg til produkt øverst i høyre hjørne for å gjøre dette.

Du kan finne knappen Behandle kategorier nederst til venstre i vinduet. Kategorier er en gruppe som produktene dine kan plasseres i. Når du behandler kategoriene dine, så kan du legge til/slette kategorier, eller endre rekkefølgen til produktene. Du kan finne mer informasjon om dette i artikkelen Opprette og redigere kategorier.

Slette en produktliste

Hvis du ønsker å slette en produktliste fra nettbutikken din, så kan du gjøre det ved å trykke på søppelkurven. Bekreft så at du ønsker å slette produktlisten ved å trykke Slett. Produktlisten vil bli fjernet fra siden, men produktene vil fortsatt være tilgjengelig i nettbutikken din. Du kan vise og redigere produktene dine ved å trykke på PRODUKTER øverst i redigeringsverktøyet.

Oppsett

Trykker du på Oppsett, så vil du få følgende valg: Stil, Vis produkter og Produkt filter.

Oppsett

Stil

Du har 4 forskjellige stilvalg du kan velge for å vise produktene dine.

Enkel

• Mindre bilder, produktene vil vises ved siden av hverandre.

Simpel stil

Stort bilde

• Større bilder, produktene vil vises ved siden av hverandre.

Store bilder

Slider

• Et produkt vil vises om gangen, produktet som vises byttes automatisk. Trykk på pilene for å gå frem og tilbake mellom produktene.

Slider

Karusell

• 4 produkter vises samtidig, produktene som vises byttes automatisk. Trykk på pilene for å bla igjennom produktene.

Karusell

Vis produkter

Hvis du vil at produktlisten skal vise produkter fra en annen kategori, trykk Vis produkter og velg kategorien du ønsker å vise frem. Du kan kun velge én kategori om gangen.

Vis produkter

Produktfilter

Produktlisten vil vise produkter fra én kategori om gangen. Hvis du har produkter i forskjellige kategorier, eller om du ønsker å gjøre det lettere for kundene dine å navigere i butikken din, så kan du bruke Filter funksjonen. Trykk på denne og velg Kategorier. Et felt på venstre side vil vises med alle kategoriene som inneholder produkter. Brukere vil kunne velge kategoriene i produktlisten for å se de relevante produktene.

Du kan kun legge til et filter om du har bruker Enkel eller Stort bilde som Visning til produktlisten.

Produktfilter