Oppsett av betalingsmetode

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan sette opp en betalingsmetode til nettbutikken din.

1. For å legge til en betalingsmetode, begynn ved å trykke på INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Innstillinger

2. Velg Nettbutikk i venstre kolonne og trykk Sett opp ved siden av Betalingsmetoder.

Betalingsmetoder

3. Nettbutikken din har noen forhåndslagde betalingsmetoder du kan redigere på for å tilpasses ditt behov.

Velg betalingsmetode for å se mer

Du kan også legge til en ny betalingsmetode ved å trykke på Ny betalingsmetode.

Les hvordan du kan koble til PayPal-kontoen din til nettbutikken i artikkelen Oppsett av PayPal betalingsmetode. Hvis du ikke har oppgradert PayPal-kontoen din til en bedriftskonto enda, så kan du se hvordan du gjør dett i artikkelen Oppgradering av PayPal-konto til bedriftskonto. Du kan også sette opp Stripe for å ta imot kortbetalinger.

Tips: Når du legger til en ny betalingsmetode til nettbutikken din så vil den automatisk bli markert som Aktiv. Dette betyr at betalingsmetoden ble lagt til i nettbutikken, men betyr ikke nødvendigvis at betalingsmetoden er koblet til det eksterne betalingssystemet. Vennligst kontakt leverandøren av betalingsmetoden for å være sikker på at alt har blitt satt opp på riktig vis.

Tips: Vi anbefaler på det høyeste at du kontakter Webnodes kundestøtte for å finne ut om betalingsmetoden du ønsker er støttet.