Oppsett av PayPal betalingsmetode

I denne artikkelen kan du lese om hvordan du kan sette opp PayPal som en betalingsmetode i nettbutikken din. Hvis du ønsker å motta betalinger via PayPal, så må du ha en PayPal bedrfitskonto. Les hvordan du oppgraderer til en slik konto i artikkelen Oppgradering av PayPal-konto til bedriftskonto.

1. Logg inn på din Webnode-konto din og trykk INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Innstillinger

2. I Nettbutikk fanen i venstre kolonne, trykk Sett opp ved siden av Betalingsmetoder.

Betalingsmetoder

3. Velg PayPal.

Velg PayPal

4. Fyll inn e-postadressen til din PayPal-konto din og trykk lenken der det står "her" i den lille boblen som vises på høyre side. Se neste steg for hva du skal gjøre mer denne. Lagre innstillingene dine ved å trykke Lagre.

Klikk "her"

5. Du kommer til å trenge adressen du finner når du trykket på "her" i steg 4 senere. Vær sikker på at du har kopiert den.

Kopier adressen i steg 5

6. Logg inn på din PayPal-konto.

Trykk Profil og velg Kontoinnstillinger.

Trykk Profil helt øverst og velg Kontoinnstillinger

7. Velg Mine salgsverktøy i den venstre kolonnen. Under seksjonen Få betalt og håndtere risiko, trykk Oppdater ved siden av feltet for Varsling om direktebetaling.

Finn riktig valg og trykk Oppdater

8. Trykk Velg innstillinger for varsel om direktebetaling.

Trykk knappen nederst

9. Lim inn adressen du kopierte i steg 5 i feltet for Nettadresse for varsling, og marker Motta varsel om direktebetaling (aktivert). Dette vil gjøre at PayPal-kontoen din vil sende et varsel til nettbutikken din når en ordre har blitt betalt, slik at statusen blir automatisk oppdatert i nettbutikken din. Trykk Lagre.

Lim inn koden (Ctrl + V), velg Motta varsel og trykk Lagre

10. PayPal-kontoen din er nå klar til å motta innbetalinger fra kundene dine.