Støtteseksjonr
StartsidenNettbutikkOppsett av PayPal betalingsmetode

Oppsett av PayPal betalingsmetode

I denne artikkelen kan du lese om hvordan du kan sette opp PayPal som en betalingsmetode i nettbutikken din. Hvis du ønsker å motta betalinger via PayPal, så må du ha en PayPal bedrfitskonto. Les hvordan du oppgraderer til en slik konto i artikkelen Oppgradering av PayPal-konto til bedriftskonto.

  1. Logg inn på Webnode-konto din og klikk på Betalingsmetoder tilgjengelig under Butikkinnstillinger på siden med prosjektdetaljer for nettsiden din (gå til punk nr.4 om du velger denne veien)

    Betalingsmetoder

  2. Alternativt kan du trykke på INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

    Innstillinger
  3. Velg Nettbutikk i venstre kolonne og trykk Sett opp ved siden av Betalingsmetoder.

    Sett opp ved siden av Betalingsmetoder
  4. På siden som åpnes vil du se betalingsmetodene du allerede har aktivert. Klikk på + Legg til en ny betalingsmetode.

    Legg til en ny betalingsmetode

  5. Velg PayPal som et alternativ i rullegardinmenyen.

    Pay Pal

  6. Skriv inn e -postadressen for PayPal - kontoen din og klikk på "her"- lenken. Lagre de nye innstillingene ved å klikke Lagre.

    Pay Pal

  7. Etter å ha klikket "her" i forrige trinn, kommer du til en ny side. Der kopierer du adressen i steg nr.5. Du kommer til å trenge adressen senere. Vær sikker på at du har kopiert den.


  8. Logg inn på din PayPal-konto. Trykk Profil og velg Kontoinnstillinger.


  9. Velg Mine salgsverktøy i den venstre kolonnen. Under seksjonen Få betalt og håndtere risiko, trykk Oppdater ved siden av feltet for Varsling om direktebetaling.


  10. Trykk Velg innstillinger for varsel om direktebetaling.


  11. Lim inn adressen du kopierte i steg 5 i feltet for Nettadresse for varsling, og marker Motta varsel om direktebetaling (aktivert). Dette vil gjøre at PayPal-kontoen din vil sende et varsel til nettbutikken din når en ordre har blitt betalt, slik at statusen blir automatisk oppdatert i nettbutikken din. Trykk Lagre.


  12. PayPal-kontoen din er nå klar til å motta innbetalinger fra kundene dine.