Hvordan redigerer jeg "Takkesiden"?

Denne artikkelen gjelder siden som vises når kundene dine har fullført en ordre. Nettbutikken din kommer med en ferdiglaget takkeside som du selv kan redigere for å tilpasse den til dine behov.

1. For å redigere takkesiden, logg inn på redigeringsverktøyet og gå til forsiden. Legg så til følgende i adressefeltet:

/order-complete/

Adressen vil så se lignende ut til adressen under. Der det står nettbutikk vil det stå navnet til butikken din.

cms.nettbutikk.webnode.com/order-complete/

order-complete i adressefeltet

2. Du kan redigere denne siden på samme måte som du redigerer alle andre sider i nettbutikken din, og du kan legge til det innholdet du ønsker. Du kan redigere den eksisterende teksten ved å trykke på den. Du kan for eksempel legge til et skjema for å få en tilbakemelding om hva kundene dine syntes om nettbutikken. Du kan også legge til innhold som bildervideoer eller knapper. Takkesiden din kan for eksempel se slik ut:

Eksempelside

Tips: Det er mange flere nyttige artikler som kan hjelpe deg med å bygge nettbutikken din blant brukermanualene våre.