Oppsett av bankoverføring og/eller Vipps som betalingsmetode

Hvis du ønsker å lese om hvordan du kan også legge til Vipps som alternativ betalingsmetode, hopp over veiledningen for Bankoverføring.

Bankoverføring

1. For å legge til bankoverføring som en betalingsmetode, begynn ved å trykke på INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Nettbutikk i venstre kolonne og trykk Sett opp ved siden av Betalingsmetoder.

Sett opp betalingsmetode

3. Trykk Ny betalingsmetode, velg Bankoverføring og trykk Neste

Velg bankoverføring og trykk den blå Neste knappen

4. Rediger informasjonen til hvilke bank konto kunden skal bruke. Dette er informasjon som vil komme i ordrebekreftelsen til kunden din til e-postkontoen deres. Trykk Lagre når du er klar.

Fyll inn informasjonen din i boksen

5. Kundene dine vil nå kunne velge bankoverføring når de handler i nettbutikken din.

Bankoverføring

6. Betalingsinformasjonen vil automatisk bli sendt til kundens e-postkonto sammen med ordrebekreftelsen.

Oppsummering via epost

Vipps + bankoverføring

1. For å legge til et alternativ som gir kunden din både informasjon om hvordan de kan betale via Vipps og bankoverføring, begynn ved å trykke på INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Nettbutikk i venstre kolonne og trykk Sett opp ved siden av Betalingsmetoder.

Sett opp betalingsmetode

3. Trykk Ny betalingsmetode, velg Bankoverføring og trykk Neste. Hvis du ikke kan velge Bankoverføring fra listen, gå Tilbake, og velg Bankoverføring i listen over dine betalingsmetoder.

Velg bankoverføring og trykk den blå Neste knappen

4. Endre navnet på betalingsmetoden til Bankoverføring eller Vipps, og legg inn din Vipps betalingsinformasjon under informasjonen for bankoverføring. Se eksempel i bildet under:

Fyll inn vipps + bankoverføring informasjonen

Dette er informasjon som vil komme i ordrebekreftelsen til kunden din til e-postkontoen deres. Trykk Lagre når du er klar.

Tips: Du kan også sette opp PayPal eller kortbetaling som betalingsmetode.