Åpning og stenging av nettbutikken din

Hvis du har noen produkter du ønsker å selge, så kan du legge til en nettbutikk på hjemmesiden du allerede har laget hos oss.

For å åpne nettbutikken din, legg til en ny side på hjemmesiden din, og velg Nettbutikk. Hvis du ikke kan se dette valget, så er det ikke tilgjengelig for malen din enda.

1. Logg inn på redigeringsverktøyet ditt og lag en ny side.

2. Velg Nettbutikk og bekreft ved å trykke Velg.

Velg Nettbutikk

3. Det vil åpnes en kort veiledning til oppsettet av nettbutikken. Når du har gått gjennom den, vil du kunne trykke Åpne butikken nå! for å komme i gang.

Åpne butikken

4. Nettbutikken vil automatisk legges til på hjemmesiden din, og du vil kunne begynne å selge med en gang. Du kan ta en titt på artikkelen "Et overblikk over nettbutikken din" for å få grunnleggende informasjon om nettbutikken, og "Grunnleggende innstillinger" for å finne nyttig informasjon om hvordan du kan sette opp nettbutikken din.

Butikken er åpnet

5. Du kan også redigere produktlistene som kommer på siden din, eller lage en ny produktliste. Du kan legge til nye produkter, sortere dem i kategorier, eller sette opp betalings- og leveringsmetoder.

 

Hvordan du kan stenge nettbutikken din

Har du ikke bruk for nettbutikken din lengre? Du kan stenge nettbutikken din like lett som hvordan du åpnet den.

1. Logg inn på redigeringsverktøyet og trykk INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Nettbutikk i venstre kolonne, og trykk Steng ved Steng nettbutikken. Bekreft at du ønsker å stenge butikken ved å trykke Steng butikken. Det er ikke mulig å gå tilbake etter du har stengt nettbutikken din. Alle produkter, ordre og kunder vil bli permanent slettet.

Steng butikken i innstillingene


Finner du ikke svaret på det du lurer på?