Egenerklæring ved registrering av .no domenenavn

Registrering av .no domener innebærer en spesiell prosedyre som vi er klare til å hjelpe deg med. Du vil kun kunne fullføre registreringen av domenet om all oppført informasjon er riktig. Du må bare ta kontakt med kundestøtten vår om du trenger hjelp med denne prosedyren.

Jeg representerer en bedrift eller annen organisasjon

1. Åpne egenerklæringen. Trykk Jeg representerer en bedrift eller annen organisasjon og trykk Fortsett.

Velg Jeg søker som privatperson

2. Fyll inn organisasjonsnummeret og domene(ne) du ønsker å registrere. Trykk Gå videre.

Fyll inn forespurt informasjon

3. Fyll inn Organisasjonsnavn og trykk Gå videre.

Fyll inn forespurt informasjon

4. Les gjennom egenerklæringen, fyll inn navnet ditt, marker Jeg godtar betingelsene i egenerklæringen og trykk Gå videre.

Godta og fortsett

5. På denne siden vil du kunne enten laste ned en .zip-fil, eller sende en e-postadressen din for å motta filen via e-post. .Zip-filen inneholder avtalen mellom deg og Norid. Dersom du overfører domenet ditt til Webnode, så må du også oppgi et Tidsstempel og Versjonsnummer som kan finnes på egenerklæringen i .zip-filen.

Last ned eller send egenerklæringen

Jeg søker som privatperson

1. Åpne egenerklæringen. Trykk Jeg søker som privatperson og trykk Fortsett.

Velg privatperson

2. Fyll inn din Personidentifikator og domene(ne) du ønsker å registrere. Trykk Gå videre. Hvis du er usikker på hva din Personidentifikator er, så kan du bruke PID-automaten som lenkes til nederst på siden. Les mer om hvordan PID-automaten fungerer nederst i denne artikkelen.

Fyll inn forespurt informasjon

3. Fyll inn navnet ditt  i feltet Søkers navn og trykk Gå videre.

Fyll inn forespurt informasjon

4. Les gjennom egenerklæringen, fyll inn navnet ditt, marker Jeg godtar betingelsene i egenerklæringen og trykk Gå videre.

Godta og fortsett

5. På denne siden vil du kunne enten laste ned en .zip-fil, eller sende en e-postadressen din for å motta filen via e-post. .Zip-filen inneholder avtalen mellom deg og Norid. Dersom du overfører domenet ditt til Webnode, så må du også oppgi et Tidsstempel og Versjonsnummer som kan finnes på egenerklæringen i .zip-filen.

Last ned eller send egenerklæringen

Hvordan får jeg tak i mitt PID-nummer?

1. Du kan få tak i PID-nummeret ditt fra PID-automaten. Du kan få denne om du er norsk statsborger og har et personnummer.

Marker Jeg godtar betingelsene i egenerklæringen og trykk Neste.

Godta betingelsene

2. Bekreft at du ikke er en robot og trykk Neste.

Bekreft at du ikke er en robot

3. Fyll inn den etterspurte informasjonen og trykk Neste.

Fyll inn forespurt informasjon

4. Du får så oppført din personlige ID (PID) som begynner på N.PRI..

Finn og kopier PID