Hvordan registrerer jeg et domene?

Hvis du ønsker å endre nettadressen din, så kan du registrere ditt eget domenenavn. Et domenenavn er er en ny adresse for hjemmesiden din som ikke slutter på ".webnode.com". Domener kan kun kjøpes sammen med (eller om du allerede har) en Premium-pakke.

Hvis du ikke har en Premium-pakke aktivert, og velger å kjøpe et domene, så vil Standard-pakken automatisk legges til i handlekurven, slik at du kan registrere domenet ditt gratis for ett år. Rabattkoden for gratis domeneregistrering er ikke generert i dette tilfelle.

Hvis du vil kjøpe en annen Premium-pakke, vennligst følg stegene i denne artikkelen. Hvis du kjøper Premium Mini eller høyere, så vil du få en rabattkode via e-post som gjelder for ett års gratis domeneregistrering. Hvis du bruker en rabattkode for å registrere et domene for mer enn ett år, så vil du kun trenge å betale for de ekstra årene du legger på. Rabattkoden kan også brukes for gratis domeneoverføring. Rabattkoden for gratis domeneregistrering følger ikke med Premium Limited-pakken.

1. Du kan begynne registreringen av domenet ved å trykke på INNSTILLINGER øverst i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER

2. Velg Domener i den venstre kolonnen og trykk REGISTRER NYTT DOMENE.

Registrer nytt domene

3. Du vil få tilbudt et domenenavn etter navnet du gav siden din. Om du ønsker dette domenet, så kan du fortsette ved å trykke LEGG TIL I KURVEN. Hvis du vil ha et annet domene, så kan du skrive det inn i boksen under og trykke på Enter på tastaturet ditt.

Legg til et domene i handlekurven

4. I det neste steget så vil du se oppsummeringen av ordren din på høyre side. Trykk REGISTRER NÅ for å fortsette.

Registrer nå

5. Velg om du ønsker å registrere som privatperson eller bedrift. Husk å fylle inn en gyldig e-postadresse. Dersom du registrerer et .no domene, så kan du få en raskere registrering ved å fylle inn informasjon fra Norid. Les i denne artikkelen hvordan du finner denne informasjonen. Trykk Fortsett til kassen når du er klar.

Fyll inn din personlige informasjon

Hvis du registrerer domenet ditt etter du allerede har kjøpt en Premium-pakke, så kan du trykke på Jeg har en rabattkode, skrive inn koden du fikk fra oss via e-post og trykke Aktiver rabattkode for å bekrefte den.

Aktiver rabattkode

6. Du vil nå se totalprisen som du skal betale. Hvis du skal betale som en bedrift, trykk Firma fakturering. Trykk Kjøp når du er klar.

Fullfør ordren

Tips: Etter vi har mottatt innbetalingen for et domene, så vil det bli aktivert innen 48 timer. Du kan sjekke statusen til domenet i administrasjonen til hjemmesiden din.