Premium - priser

Den perfekte Premium-pakken for alle typer hjemmesider

PROFF

Premium-pakke for en plettfri nettbutikk
179 kr/måned
GRATIS domene
1 år
Nettbutikk
Ja
Lagringsplass
5 GB
Datatrafikk
Ubegrenset
Bruk ditt eget domene
Ja
Premium kundestøtte
Ja
E-postkontoer
100
Google Analytics
Ja
Google AdSense
Ja
Produktimport
Ja
Nettbutikk statistikk
Ja
Produkt-feed
Ja
Konverteringssporing
Ja
Produktvarianter
Ja
Rabatter
Ja
Internasjonal levering
Ja
Medlemsregistrering
Ubegrenset
Flere språk
Ubegrenset
Sikkerhetskopiering
Ubegrenset

STANDARD

Tjenester som hjelper deg å starte bedriften din
99 kr/måned
GRATIS domene
1 år
Nettbutikk
Ja
Lagringsplass
2 GB
Datatrafikk
10 GB
Bruk ditt eget domene
Ja
Premium kundestøtte
Ja
E-postkontoer
20
Google Analytics
Ja
Google AdSense
Ja
Produktimport
Ja
Nettbutikk statistikk
Ja
Produkt-feed
Nei
Konverteringssporing
Nei
Produktvarianter
Nei
Rabatter
Nei
Internasjonal levering
Nei
Medlemsregistrering
100 medlemmer
Flere språk
2 språk
Sikkerhetskopiering
5 sikkerhetskopier
Få ditt eget domene GRATIS i et år som en gave fra oss. Deretter kan du fornye ditt domene for en standard pris.
Med lagringsplass menes den serverplassen som er tilgjengelig for lagring av dine filer og bilder. Innholdet i din e-postkonto i Webmail tar også opp en del serverplass.
Med datatrafikk menes den mengden data som sendes til dine besøkere når de er inne på hjemmesiden din. Få mer trafikkapasitet slik at flere får besøke hjemmesiden.
Du kan lett bruke et eller flere domener du har fra før eller registere et nytt domene i Webnode. Hjemmesiden din vil vises på en nettadresse av typen min-hjemmeside.no istedenfor en Webnode-nettadresse f.eks. min.hjemmeside.webnode.com.
Vi garanterer at alle Premium brukere får høyest prioritet for støtte. Vi er tilgjengelig fra mandag til fredag og vil gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
Velg blant ulike kontaktskjemaer vi laget for deg eller opprett tilpassede kontaktskjemaer som dekker dine behov.
Få bedre innsikt i de besøkendes adferd ved hjelp av nettstedsstatistikk. Finn ut hvilke sider som er mest populære eller hvor dine besøkende kommer fra.
Opprett tilpassede e-postadresser som er knyttet til ditt domene, f.eks. ola@mitt-bedrift.no.
Du kan overraske dine besøkende med en fin videobakgrunn. Velg blant mange spennende videoer som er tilgjengelige i redigeringsverktøyet eller bruk en video lagt ut på Youtube eller Vimeo.
Kom i gang med å selge produktene og tjenestene dine på nett. Med vår nettbutikk-tjenester kan du enkelt vise frem dine produkter, organisere dem i forskjellige kategorier, markere dem og vise frem sammenligning av priser. Vår administrasjon for ordre og nettbutikk-statistikker er enkle å bruke, vil hjelpe deg å holde et øye med alle ordre du mottar og for å se hvordan det generelt går med nettbutikken din.
Fjern logoen til Webnode, bruk ditt eget nettstedsikon og lanser hjemmesiden under ditt eget varemerke.
Du kan lett koble hjemmesiden din til Google Analytics. Få tak i detaljerte besøkstall og følg med på utviklingen over tid.
Tjen penger ved å vise reklame på hjemmesiden din med Google AdSense. Rediger ads.txt filen for å kontrollere hvilke reklame som vises på hjemmesiden din.
Du kan begrense tilgangen til utvalgte deler av din hjemmeside slik at bare påloggede medlemmer kan lese innholdet. Legg ut registreringsskjema på hjemmesiden og godkjenn registreringer med ett klikk.
Opprett flere språkversjoner av hjemmesiden din.

OBS! Denne funksjonen oversetter ikke innholdet på hjemmesiden automatisk.
Lag en sikkerhetskopi før du gjennomfører større endringer på hjemmesiden din slik at du kan tilbakestille endringer.
Denne Premium-pakken inkluderer ikke et gratis domene. Limited gjør det mulig å bruke et eller flere domener du har fra før eller et domene du registrerer hos Webnode.
Importer produktene dine fra en CSV fil og behandle dem uten stress. Legg til produkter fra forskjellige systemer og oppdater dem effektivt i bulker.
Med butikkanalysen vil du bli mer kjent med kundene dine. Finn ut av hvor mye butikken din tjener, hvilke produkter som er mest populære, og hvor trafikken til butikken din kommer fra.
Gjør produktene dine om til en produkt-feed i Google Merchant Center, Facebook og Ebay Shopping, og la dem finne deg nye kunder til butikken din.
Koble butikken din til din Google Ads- og Facebook Pixel-konto. Spor konverteringer, tjen på investeringer og optimiser reklamekampanjene dine.
Du kan opprette varianter for hvert produkt, f.eks: ulike farger og størrelser. Du kan også sette individuelle priser, produktnummer og lagertilgjengelighet for hver variant.
Tilby rabatter og gratis levering til kundene dine. Rabattene du lager kan dekke alle produktene dine, eller for kjøp som overskrider et spesifikt beløp. Det er enkelt å sette opp rabattkoder for kundene dine.
La kundene bestille produktene dine fra forskjellige land og gi dem et utvalg av lokale leveringsmetoder.

Hvordan lage nettside?

Hvor lenge varer mitt abonnement?

Du kan abonnere på Premium-tjenester for minst ett år. Jo lengre abonnementet du bestiller, dess mer sparer du. Du slipper også å fornye abonnementet hvert år.

Hvorfor bør jeg kjøpe domene?

En skreddersydd nettadresse virker med profesjonell enn en nettadresse av den typen du får ved å opprettelsen av din hjemmeside (f.eks. min-hjemmeside.webnode.com). Ditt eget domenenavn er lettere å stave og huske. Det gjør det også lettere å finne ditt nettsted på nettet.

Får jeg mitt gratis domene automatisk?

Ja, du får et års domeneabonnement helt gratis ved første Premium-bestilling av (Mini, Standard eller Proff). Etter at du har betalt for Premium, vil du motta en e-post med en kupong som du kan bruke for å registrere ditt domene. Kupongen er aktiv i 45 dager etter at vi mottok betalingen Premium-pakken.

Kan jeg opprette min egen e-postadresse?

Ja, med tilgang til Premium samt ditt eget domene kan du opprette din egen e-postadresse, f.eks. kontakt@min-hjemmeside.no.

Fornyer Webnode sine tjenester automatisk?

Ja, når du betaler for ved hjelp av PayPal eller med kredittkort, kan du velge automatisk fornying slik at ditt abonnement vil bli automatisk forlenget hvert år. Avhengig av betalingsmåten du valgte, trekkes betalingen fra ditt kort eller din PayPal-konto på grunnlag av betalingsinformasjonen du oppga. Du vil bli varslet på e-post før automatisk fornying gjennomføres. Tjenesten kan avbrytes i din brukerprofil når som helst.

Er det mulig å angre en domeneregistrering?

Nei, i det øyeblikket vi mottar din betaling, er det for sent til å annullere bestillingen.

Kan jeg bruke min hjemmeside helt gratis?

Ja, Webnode gir deg mulighet til å lage en hjemmeside helt gratis. Webnode står for et pålitelig webhotell, profesjonell kundestøtte og et ubegrenset antall sider på nettstedet ditt.

Har jeg angrerett?

Ja, du er hjertelig velkommen til å prøve våre Premium-tjenester. Når du bestiller Premium, har du 15 dagers angrerett ved din første bestilling. Hvis Webnode ikke lever opp til dine forventninger, får du pengene dine tilbake.

Hva slags domene vil jeg få og for hvor lang tid?

Når du bestiller Premium, får du velge blant flere domenetyper som finnes på vår prisliste. Som en gave ved din første bestilling av Premium Mini, Standard eller Proff får du en kupong som dekker kostnadene knyttet til et års domeneregistrering. Deretter må du betale Premium-abonnementet og domeneavgiften separat.

Hva gjør jeg hvis jeg allerede har et domene hos en annen leverandør?

Med tilgang til Premium kan du bruke et allerede registrert domene til din Webnode-hjemmeside. Når du kjøper Premium, mottar du en kupong som kan brukes for å registrere et domene for et år. Den kan brukes for å registrere et nytt domene, overføre et eksisterende domene til Webnode eller peke ditt domene til Webnode ve hjelp av DNS-innstillinger.

Kan jeg angre mitt kjøp?

Ja, når du bestiller Premium, har du 15 dagers angrerett ved din første bestilling. Angreretten gjelder ikke ved bestillinger der du betalte med en kupong og heller ikke ved domeneregistreringer. I det øyeblikket vi mottar din betaling for domeneabonnement, er det for sent til å annullere bestillingen. Mer informasjon om dette kan du finne her.

Hvordan fungerer Premium-pakken Limited?

Denne Premium-pakken inkluderer ikke et gratis domene og er et godt tilbud til deg som ønsker å bruke ditt eget domene samtidig som du ikke har behov for flere Premium-funksjoner. Tjenesten gjør det mulig å peke et registrert domene til ditt Webnode-nettsted ved hjelp av DNS-innstillinger. Domeneregistrering samt domeneoverføring er derimot betalte tjenester som ikke inngår i Limited.

Test våre tjenester helt gratis

Lag din hjemmeside i dag og velg en Premium-pakke når det passer deg.