Vilkår og betingelser

Velkommen til Webnode!

Webnode er en web-basert tjeneste/produkt, som tilhører og er drevet av "Webnode AG", et selskap basert i Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Sveits.

Nåværende Vilkår og betingelser regulerer bruken av alle Webnodes produkter og tjenester, blant annet nettstedet "webnode.com" og dets innhold. De inneholder flere dokumenter som Webnode Vilkår for bruk, Regler for registreringer av domenenavn, Personvern og Personvernforordningen.

VED Å BRUKE WEBNODES HJEMMESIDE (INKLUDERT INNHOLDET) OG/ELLER PRODUKTER OG / ELLER TJENESTER SAMTYKKER DU TIL DE BETINGELSER SOM FØLGER MED, TIL ALLE RETTNINGSLINJER SOM LEGGES TIL, OG TIL ENHVER REVIDERING ELLER ENDRING SOM BETINGELSENE KAN VÆRE GJENSTAND FOR. HVIS DU IKKE ER ENIG I DISSE VILKÅRENE, ELLER DU IKKE ØNSKER Å VÆRE BUNDET AV DEM, IKKE BRUK WEBNODES HJEMMESIDE, PRODUKTER ELLER TJENESTER.

Vilkår for bruk

Webnodes hjemmeside, sidens innhold, produkter og tjenester er tilgjengelige for alle individer over 18, som er rettslig i stand til å inngå kontrakter (bindende avtaler). Bevis på samsvar med disse kriteriene, kan kreves ved kjøp av tjenester og / eller produkter, i form av legitimasjon eller kontaktinformasjon.

Disse Vilkårene for bruk er etablert mellom oss og brukere. Ingen tredjepart har rett til å utnytte disse.

Dersom en domstol eller myndighet avgjør at en bestemmelse i disse Vilkårene for bruk er ugyldig eller på andre måter ikke kan håndheves, skal slik (e) bestemmelse (r) bli slettet fra disse vilkårene og resten av vilkårene skal fortsatt være gyldig.

Hvis Vilkårene for bruk er i strid med vilkårene og betingelsenesom var gjeldene på tidspunktet for din registrering hos Webnode skal Vilkårene for bruk gjelde, med mindre annet er spesifisert på annen dokumentasjon levert av Webnodes kundeservice.

1. Definisjoner

I vilkårene refererer "Du", "deg" og "Bruker" til deg, brukeren av Webnodes nettsted, dets innhold, produkter og tjenester, og "din" skal tolkes tilsvarende. Videre refererer "Vi", "oss" og "Webnode" til Webnode AG, og "Vår" og "Webnodes" skal tolkes tilsvarende. "Brukerinformasjon" refererer til de personlige opplysningene som samles inn av oss i Webnode.com og/eller i løpet av registreringen og/eller kjøp av enhver Webnode- tjeneste eller produkt. "Vår nettside" refererer til hjemmesiden "webnode.com", og alle hjemmesider knyttet til den. Men "Webnode-side" refererer til våre brukeres nettsteder som er opprettet ved hjelp av systemet Webnode. "Tredjepart" refererer til en person/enhet/selskap som ikke er knyttet til Webnode AG.

2. Tilgjengelige tjenester

2.1 Gratis versjon

Webnodes grunnleggende verktøy for å lage og bygge nettsider er helt gratis for enhver bruker. . Betingelsene for våre gratis versjoner er spesifikke for ulike typer nettsted. Gratisversjonen for personlige hjemmesider (blogger) har 100 MB lagringsplass, 1 GB båndbredde per måned, og mobilversjon av nettstedet. Den gratis versjonen av nettbutikker og firmahjemmesider har 10 MB lagringsplass, 1 GB båndbredde per måned og mobilversjon av nettstedet. Nettbutikker har muligheten til å ha 10 produkter tilgjengelig i butikken, og betaling med kredittkort via PayPal.com.

2.2 Premium-tjenester

Når du har et spesifikt behov, for eksempel at du ønsker å øke lagringsplassen for din side, å få et eget domene, eller å ha en unik design eller nettstedsinnhold (dvs. kopibeskyttelse), skreddersydd etter dine instrukser, kan du kjøpe en eller flere av våre Premium-tjenester. Foreløpig omfatter det de funksjonene som er nevnt ovenfor, men også prioritert kundestøtte, sikkerhetskopiering og gjenoppretting, side- og salgsstatistikk, tilpassede bunntekster, online reklamekampanjer, og mange flere tjenester som allerede er tilgjengelige eller i ferd med å bli lansert.

3. Betalte Tjenester

3.1 Priser

Alle tjenester har en fast pris, i henhold til det arbeidet som kreves, og hvor mye tid som vies til å gjennomføre jobben. Disse prisene kan være gjenstand for justeringer for å ta hensyn til endringer i markedet, eller være midlertidig erstattet av spesial-/kampanjepriser. Prisene er angitt i lokal valuta, eller i amerikanske dollar (USD). For å se vår prisoversikt, klikk her.

3.2 Kjøp av Premium-tjenester

Alle våre Premium-tjenester er tilgjengelig under administrasjonssidene av ditt prosjekt, men de kan også nås på https://www.webnode.no/pricing/. For ytterligere informasjon eller for å kjøpe en av våre Premium-tjenester, kan du kontakte vår kundeservice på https://www.webnode.no/kontakt/.

4. Domenenavn (en betalt tjeneste)

4.1 Registrering av domenenavn og eierskap

Personen eller enheten som overtar domenet er rettmessig eier av det. Webnode fungerer utelukkende som en teknisk administrator og grensesnitt/agent mellom deg og organisasjonen som tildeler domenenavn. Men hvis du (eieren av domenet) beslutter å ikke fornye domenet, er Webnode ikke ansvarlig for eventuelle vanskeligheter eller problemer som kan oppstå som et resultat av at domenet er utløpt. Vær også oppmerksom på at det er ingen ventetid, det vil si hvis du ikke fornyer domenet, kan du miste domenenavnet til en annen internett-bruker. Alle domenenavn er alltid først låst fra å kunne bli overført. Det kan bli låst opp ved forespørsel fra domenenavnets eier.

4.2 Fornyelse av domene

Domener kan fornyes i løpet av hele perioden fra registreringsdatoen til dagen før utløpsdatoen. Begge datoene finnes i brukerprofilen. Etter utløpsdatoen slutter domener å virke. Forutsetningen for å fullføre fornyelse av domene er at abonnementsavgiften betales inn på vår konto før utløpsdatoen. Overføringstid ved betaling er avhengig av betalingsmåte valgt av brukeren. Hvis domenet ikke fornyes innen utløpsdatoen, settes det i karantene. Domenet kan fremdeles fornyes innen utløpet av karanteneperiode. Det medfører ekstra kostnader å fornye et domene etter utløpsdatoen. For såkalte generisk toppnivådomener (gTLD) – slik som for eksempel .com, .net eller .org – ligger avgiften på 150 USD/100 EUR. For andre domenetyper kan prisene ligge på alt fra 150 USD/100 EUR og oppover.

4.3 Oppsigelse av registrering

Domenene tilhører de som ervervet dem, fra det øyeblikket kjøpet er fullført. Kjøpet kan derfor ikke trekkes tilbake, og refusjon er derfor ikke mulig.

4.4 Privat domeneregistrering

Du kan registrere et domenenavn og beholde din anonymitet for å slippe å motta søppelpost eller bli funnet i domenedatabaser. Under registreringsprosessen er du likevel pålagt å oppgi dine kontaktopplysninger. Disse vil imidlertid kun bli brukt i forbindelse med betaling og fakturering. Informasjonen vil ikke bli tilgjengelig i offentlige databaser. Tjenesten privat domeneregistrering ytes av Anonymouse Domains eller andre tredjeparter i henhold til brukervilkårene til Anonymouse Domains, s.r.o., organisasjonsnummer: 28296800, Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno. Brukervilkårene finner du her http://www.anonymousedomains.com/service-agreement.html

5. Kontrakt og kontraktoppheving

5.1 Kontrakt

Når du bestiller en tjeneste fra Webnode regnes det som en bindende kontrakt mellom deg og Webnode, gjeldene så snart betalingen er fullført. "Fullført" er definert som at hele beløpet ble betalt, og en kvittering er tilgjengelig på administrasjonssidene tilhørende din Webnode-konto, på siden "Premium-tjenester og kvitteringer". Det er en "refunderingsperiode" på 15 dager hvor du kan be om kanselering av tjenesten. Men med denne prosessen følger et bestemt sett av kriterier og regler (se punkt 6.5).

5.2 Kontraktsheving

Du kan avbestille alle tjenester når som helst, hvis du ikke har tenkt å be om refusjon av innbetalte midler. Det kreves at avbestillinger, kjøp av tjenester, og anmodning om endringer i eksisterende tjenester (dvs., alt som påvirker funksjonaliteten av prosjektet) må fremlegges av deg personlig (eieren av prosjektet). Dette må gjøres skriftlig (på e-post), og fra e-postadressen som ble brukt til å registrere prosjektet.

5.3 Varighet av kontrakten

Kjøp av våre nettsideløsninger har varighet på alt fra 1 år og opp til 10 år. Domener har minimum 1-2 års (avhengig av leverandørens betingelser) og maksimum 10 års kontrakter. For de resterende tjenestene, med mindre det er varslet ved kjøp, avsluttes kontrakten når tjenesten er utført.

6. Utbetalinger / honorarer og refusjoner

6.1 Betalingsmetoder

Premium-tjenester kan betales med PayPal, kredittkort, bankoverføring, og andre lokalt benyttede betalingsmetoder (herunder direkte innskudd på Webnodes bankkontoer).

Ved bankoverføringer, er all nødvendig informasjon tilgjengelig på bestillingsskjemaet for Premium-tjenester. Legg merke til at tilleggsavgifter som følge av bankoverføring må betales av deg, ikke av Webnode.

Merk: Du er ansvarlig for å fylle inn informasjon på betalingen. Vennligst sørg for at alle feltene er fylt ut, og at alle data som er levert er korrekte. Webnode er ikke ansvarlig for feilaktige betalinger på grunn av feil eller utilstrekkelig oppgitt bruker-informasjon.

6.2 Behandling av betalinger

Ved å kjøpe våre Premium-tjenester med kredittkort eller PayPal samtykker du i at Webnode, våre partnere, filialer eller andre tredjeparter lagrer din informasjon (kredittkortopplysninger og/eller opplysninger om din PayPal-konto). Formålet med å lagre dine opplysninger er å gjøre framtidige betalinger enklere. All informasjon er lagret på en trygg måte.

6.3 Automatisk fornyelse

Ved å kjøpe våre Premium-tjenester med kredittkort eller PayPal samtykker du i at Webnode kan fornye ditt abonnement automatisk. Automatisk fornyelse skjer for det meste på årlig basis avhengig av abonnementet ditt, mens beløpet trekkes i forkant av utløpsdatoen.

Du kan slå av automatisk fornyelse når som helst i din brukerprofil. Aktivert automatisk fornyelse er ensbetydende med at du samtykker i at abonnementsavgiften trekkes fra din konto.

6.4 Betalingsdato og Aktiveringsdato

Betalingsdatoen settes ved bekreftet mottak av beløpet som ble oppgitt for valgt betalingsmetode (dvs. betalingsmetodeleverandør). Når det gjelder betaling med kredittkort eller via PayPal, blir beløpet trukket umiddelbart fra kontoen din I tillegg er betalingsdato og aktiviseringsdato den samme, med mindre fullførelsen av fullt betalt beløp må gjøres manuelt. I dette tilfellet kan aktivering utsettes i flere dager.

6.5 Forespørsel om refusjon

Alle Premium-tjenester – hvilket ikke omfatter domeneregistreringer – kan refunderes innen 15 dager etter aktiveringsdatoen. Vi tillater refusjon kun ved den første bestillingen av Premium-tjenester. Angreretten gjelder ikke ved ytterligere bestillinger og heller ikke ved automatisk fornyelse av våre tjenester. Rabattkoder kan ikke under noen omstendigheter refunderes.

Det er ikke mulig å refundere domeneavgiften etter at registreringen er blitt fullført. Hvis du fikk en rabattkode/et elektronisk gavekort for et gratis domene ved bestilling av en Premium-pakke og bestemmer deg for å benytte din angrerett etter at registreringen er blitt fullført, trekkes domeneavgiften fra beløpet du har krav på.

Hvis Google (dvs. tredjepart) innstiller eller blokkerer brukerens reklamekampanje på grunn av at produktet eller tjenesten det annonseres for, bryter vilkårene for bruk, er det ikke mulig å angre kjøpet av tjenesten (dvs. PPC-kampanjen). I slike tilfeller kan Webnode ikke holdes ansvarlig for et eventuelt økonomisk tap.

For å be om kanselering av en kontrakt, må du sende en e-post til vår kundeserviceavdeling (se artikkel 5).

For kanselering av nettsidepakker innenfor 15-dagers perioden, er ingen begrunnelse nødvendig, men det oppfordres da vi bruker det som en informasjonskilde.

Ved autorisert anmodning om å kanselere Premium-tjenester, med unntak av nettsidepakker og domeneregistreringer, må du gi en grunn for avbestillingen. For alle tilfeller nevnt ovenfor, er årsaker som kan utløse en refusjon:

 • (a) Full oppsigelse av alle tjenester (inkludert gratis versjoner);
 • (b) Gjentatte teknisk problem med tjenesten, som svekker prosjektets normal funksjon;
 • (c) Unnlatelse av å yte service som ble betalt i sin helhet (med bekreftelse av betaling).

Merk: Webnode forbeholder seg retten til å gjennomgå avbestillingsgrunnene du oppga og bestemme om anmodningen aksepteres eller avslås.

6.6 Dato og metode for tilbakebetaling

Refusjon av innbetalte gebyrer vil skje innen 60 dager fra den datoen Webnode melder om refusjon, og vil bli gjennomført gjennom den samme betalingsmetoden (unntakk i tilfelle av direkte innskudd og betalinger via GlobalPal). Deaktiveringen av din konto gjøres samtidig som tilbakebetalingen.

7. Akseptabel bruk

"Akseptabel bruk" av Webnodes hjemmeside, sidens innhold, produkter og tjenester defineres i avsnitt 7.1 til 7.8. Aktiviteter som går imot, eller bryter med disse punktene er derfor i strid med vilkårene for tjenesten, og gjør deg ansvarlig for evt. disiplinærtiltak og rettsforfølgelse. For mer informasjon, se artikkel 10.

7.1 Innhold

Du vil ikke legge ut eller distribuere, via Webnodes nettsider, materiale som er av ærekrenkende, truende, obskønt, skadelig, pornografisk eller på annen måte ulovlig art. Dessuten er materiale som bryter eller krenker, på noen måte, våre rettigheter eller andres rettigheter (inkludert, men ikke begrenset til, immaterielle rettigheter, taushetsplikt rettigheter og personverns-rettigheter) absolutt forbudt, samt aktiviteter som kan forårsake ubehag eller ulemper for oss eller andre. Dessuten kan du ikke uttrykke meninger som er vulgære, kjønnsdiskriminerende, rasistisk eller på annen måte støtende. Vi oppfordrer brukerne til å behandle hverandre på en respektfull og høflig måte.

7.2 Eierskap av innhold

Du vil ikke legge ut, eller på annen måte gjøre tilgjengelig, materiale som du ikke eier, på Webnodes nettsider, uten uttrykkelig samtykke fra lovlig eier av det aktuelle materialet.

7.3 Deltakelse på arrangementer

Du vil følge reglene i enhver konkurranse, tilbudskampanje eller markedsføringskampanje som du deltar i på vår nettside.

7.4 Forstyrrelse

Du vil ikke engasjere deg i noen atferd eller handling som kan påvirke funksjonsevnen eller sikkerheten for Webnodes nettsider eller føre til urimelig ulempe eller problemer for vår stab.

7.5 Identitet

Du vil ikke utgi deg for å være en annen person/enhet, og heller ikke prøve å uriktig fremstille forholdet ditt til andre personer/enheter.

7.6 Spam

Du vil ikke markedsføre Webnodes nettside ved å sende spam (dvs. e-poster sendt til kontoer uten å på forhånd ha samtykke fra kontoens eier).

7.7 Robot-programvare

Du vil ikke bruke robot-programvare (eller noen annen programvare som ikke er Webnodes) til å lage nye Webnode nettsteder, få tilgang til, eller endre Webnode-sider.

7.8 Provisoriske løsninger

Du vil ikke bruke provisoriske løsninger av noe slag for å omgå pakkebegrensninger eller begrensninger satt av Webnodes tjenester og funksjoner.

8. Opphavsrett

Alt opphavsrettslig materiale, varemerker og andre immaterielle rettigheter, materiale eller innhold som leveres som en del av Webnodes nettsider skal til enhver tid, være forbeholdt oss eller våre lisensgivere. Du har ikke tillatelse til å bruke dette materialet eller innholdet uten autorisasjon fra oss eller våre lisensgivere. Videre er det bare tillatt å bruke slikt materiale på den måten som er beskrevet i vilkårene, og ikke på noen andre måter. Du vil ikke kopiere, reprodusere, distribuere, kommersielt utnytte eller i noen form nytte/utnytte slike materialer eller slikt innhold. Du vil heller ikke hjelpe/medvirke i at en tredjepart utfører handlinger slik som de som er nevnt ovenfor.

Videre, hvis du oppdager slik distribusjon eller kommersiell utnyttelse, godtar du å varsle oss umiddelbart.

9. Personvern

All innsamlet Brukerinformasjon er behandlet i samsvar med vårt reglement for Personvern.

10. Brudd på våre vilkår

Unnlatelse av å etterkomme de vilkårene som fremgår av artikkel 7 og/eller deltakelse i aktiviteter som går imot eller på annen måte bryter disse tjenestevilkårene gjør deg ansvarlig for disiplinærtiltak og rettsforfølgelse. Beslutninger om å iverksette disiplinære tiltak (herunder, men ikke begrenset til, avbrudd av alle tjenester) er en vurdering som gjøres av Webnode.

Vennligst rapporter brudd på de gjeldende vilkår for bruk, våre Vilkår og betingelser eller til dine lokale lover. For å informere oss om slike aktiviteter, kan du klikke her.

11. Avbrudd/oppsigelse av tjenester

Vi forbeholder oss retten til å umiddelbart avslutte eller suspendere på ubestemt tid våre tjenester til deg, hvis du bryter, eller vi har rimelig grunn til å tro at du vil bryte, våre Vilkår og betingelser. Dessuten vil vi avslutte våre tjenester til deg, etter eget skjønn, hvis du utviser en atferd som vi anser for å være uakseptabel.

12. Ansvarsbeskrivelse

VI ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER KNYTTET TIL BRUKERE, ELLER TIL TREDJEPARTER ELLER TIL DERES MASKINVARE, SOM OPPSTÅR DIREKTE, INDIREKTE ELLER VED UHELL I FORBINDELSE MED BRUK AV VÅRE TJENSTER OG/ELLER PRODUKTER INKLUDERT NEDLASTING AV MATERIALE GJENNOM VÅRE TJENESTER. VI ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER KNYTTET TIL BRUKERE ELLER TREDJEPARTER SOM ER ET RESULTAT AV MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE VÅRE TJENESTER OG/ELLER VÅR NETTSIDE OG/ELLER PRODUKTER VERKEN DIREKTE ELLER INDIREKTE I FORBINDELSE MED DENNE HENDELSEN. DERFOR ER DIN BRUK AV TJENESTEN PÅ EGET ANSVAR, OG DU ER ALENE ANSVARLIG FOR SKADE PÅ DATASYSTEMET, ANDRE ENHETER ELLER TAP AV DATA SOM FØLGE AV NEDLASTING AV EVENTUELT MATERIALE.

DU FORSTÅR OG ENIG I AT DIN BRUK AV WEBNODES NETTSIDER, VÅRE TJENSTER OG PRODUKTER GJØRES PÅ EGEN RISIKO OG AT WEBNODES NETTSIDETJENESTER OG PRODUKTER LEVERES "SOM DEN ER" OG "SOM TILGJENGELIG". DU GODTAR VIDERE AT VI IKKE ER ANSVARLIG FOR TILGJENGELIGHETEN TIL TREDJEPARTS NETTSIDER OG/ELLER MATERIALE SOM DU HAR TILGANG TIL GJENNOM WEBNODES SIDER.

12.1 Tredjeparter

Vi støtter ikke og skal ikke holdes ansvarlig for noe innhold, reklamer, produkter eller tjenester på, eller tilgjengelig gjennom, en tredjeparts hjemmesider.

Eventuelle transaksjoner mellom deg og enhver tredjepart som finnes på eller via Webnodes nettsider, inkludert betaling for og levering av produkter, tjenester og alle andre vilkår, betingelser, garantier eller representasjoner i forbindelse med slik omgang, skjer mellom deg og gjeldende foretak. Derfor er vi verken ansvarlig for eventuelle tap/skade av noe slag, som påløper i slike forretninger.

12.2 Utelukkelse av garantien

Webnode, dets datterselskaper og lisenshaverne verken lover eller garanterer deg at:

 • (a) Din bruk av våre tjenester og produkter vil tilfredsstille dine krav;
 • (b) Din bruk av tjenester og produkter vil være uavbrutt, tidsriktig, sikkert og feilfritt, eller fri for virus;
 • (c) Enhver informasjon innhentet av deg som et resultat av din bruk av våre tjenester og produkter vil være nøyaktige og pålitelig;
 • (d) Defekter i drift eller funksjonaliteten til programvare som er gitt til deg som en del av tjenestene vil bli korrigert;

Ingen råd eller informasjon, verken muntlig eller skriftlig, innhentet av deg fra Webnode, gjennom eller fra våre tjenester skal gi noen garanti som ikke uttrykkelig fremgår av vilkårene.

Webnode fraskriver seg uttrykkelig alle garantier og vilkår av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, inkludert, men ikke begrenset til, underforståtte garantier og vilkår for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og ikke-krenkelse.

13. Ansvarsbegrensning

I henhold til de generelle bestemmelser i Ansvarsbeskrivelse (artikkel 12) ovenfor, DU FORSTÅR OG SAMTYKKER I AT WEBNODE, DETS DATTERSELSKAPER OG DERES LISENSGIVER IKKE SKAL VÆRE ANSVARLIG OVERFOR DEG FOR BETINGELSENE ANGITT I PUNKT 13.1 TIL 13.4.

13.1 Generelt

Eventuelle direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle følgeskader eller andre skader som kan påføres deg, uansett årsak og under ethvert krav om erstatningsansvar. Dette skal omfatte, men ikke være begrenset til, tap av fortjeneste (enten direkte eller indirekte), tap av omdømme eller bedriftsomdømme, tap av data, anskaffelseskostnader for erstatningsvarer eller tjenester, eller andre immaterielle tap.

Eventuelle tap eller skade som kan bli påført av deg, inkludert men ikke begrenset til, tap eller skade som følge av:

 • (a) Enhver tillit du plasserer på fullstendigheten, nøyaktigheten eller eksistensen av reklamer, eller som et resultat av ethvert forhold eller en transaksjon mellom deg og noen annonsør eller sponsor hvis reklame vises på tjenestene;
 • (b) ) Eventuelle endringer som Webnode kan gjøre med sine tjenester, eller for noen permanent eller midlertidig opphold i leveringen av tjenestene (eller funksjoner i tjenestene);
 • (c Sletting av, forpurring av, eller mangelfull lagring av innhold og annen kommunikasjonsdata som lagres eller sendes via, eller gjennom, din bruk av våre tjenester;
 • (d) Din unnlatelse av å gi Webnode nøyaktig kontoinformasjon;
 • (e) Din manglende evne til å holde ditt passord eller dine kontoopplysninger sikret og konfidensielt.

13.2 Jurisdiksjon

Begrensningene på Webnodes ansvar overfor deg i punkt 13.1 ovenfor skal gjelde hvorvidt Webnode har blitt informert om, eller burde ha vært klar over, muligheten for slike tap som oppstår. Dessuten vil juridiske begrensninger i ditt område gjelde for deg.

13.3 Informasjonen gitt på Webnodes nettsider

Vi er ikke ansvarlig for:

 • (a) Materiale som er skrevet av brukere, spesielt de lagt ut på blogger og/eller forum. I tillegg godkjenner vi ikke slike materialer, og forbeholder oss retten til å overvåke slike bidrag, samt å svare, kommentere, redigere, avvise innlegg eller fjerne innhold fra blogger og / eller forumet etter eget forgodtbefinnende. Men unnlatelse av å fjerne bestemt materiale utgjør ikke en støtte eller aksept fra oss;
 • (b) Nøyaktigheten, timingen eller påliteligheten av opplysninger/uttalelser om Webnodes nettsider, og vi vil ikke bli holdt ansvarlig for uttalelser, råd og/eller synspunkter som genereres av brukere på blogger og forum (unntatt i den utstrekning det er nødvendig i forhold til loven). Hvis du har noen krav som oppstår fra slike handlinger og/eller uttalelser fra en annen bruker, godtar du å forfølge et slikt krav utelukkende mot den aktuelle brukeren og ikke mot oss;
 • (c) Kvaliteten, nøyaktigheten eller egnetheten av Webnodes nettside, bortsett fra det som er lovpålagt. Vi vil imidlertid engasjere oss i alle rimelige tiltak for å tilby våre tjenester på en mest mulig profesjonell måte;
 • (d) Eventuelle uredelige fremstillinger vi lager, og for dødsfall eller personskade forårsaket av vår uaktsomhet. Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg for eventuelle andre tap/skader som du eller noen tredjepart kan være gjenstand for som en følge av bruk av eller i forbindelse med din bruk av, Webnodes nettsider.

14. Kontinuerlig forbedringsprosess

Kvaliteten på våre tjenester og produkter er hovedfokuset for Webnode. Derfor er vårt system gjenstand for en kontinuerlig forbedringsprosess, både på det teknologiske og designmessige ved produktet.

15. Tilbakemelding

Som en del av vår dedikasjon til dyktighet, ønsker Webnode AG dine meninger og kommentarer om noen eller alle de vilkår og retningslinjer som er angitt i de gjeldene vilkårene. For å bidra med dine kommentarer/forslag, kan du kontakte vår kundeservice, eller send en e-post til den følgende adressen: support@webnode.com

16. Endringer og oppdateringer til vilkårene

Webnode AG forbeholder seg retten til når som helst, å oppdatere vilkårene etter eget skjønn, å ta hensyn til juridiske, industri-relaterte, eller andre endringer i nåværende betingelser . Den siste oppdaterte versjonen av denne avtalen er tilgjengelig på "webnode.com", selv om selskapet ikke er pålagt å varsle brukere om oppdateringer av våre Vilkår og betingelser. Derfor oppfordrer vi alle brukere til å lese denne avtalen grundig, og holde seg oppdatert på eventuelle endringer. Dokumentene er gjeldene fra datoen for siste oppdatering. Ved avvik skal den engelske versjonen alltid være gjeldene.